Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: PNL își vrea armata înapoi

silaghi

În PNL se discută despre o eventuală revenire în partid a unei familii politice din Transilvania. Discutiile vin intr-un context mai larg in care PNL are mai multe judete cu probleme de organizare. Liberalii cauta in principal structuri in teritoriu, mai degraba decat parlamentari si incearca sa profite de pozitionarea buna din sondaje fata de alte partide mai mici.

Fostul ministru al Transporturilor, deputatul Ovidiu Silaghi și cumnatul acestuia, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, sunt luați în calculele din PNL pentru alegerile locale din 2016, au declarat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Momentan, toata echipa care a plecat din PNL se regaseste acum in ALDE și liberalii discuta despre o eventual negociere cu Silaghi-Ștef pentru intoarcerea celor doi cumnati in partid.

Și odată cu ei mulții alții.

PNL s-a confruntat in 2014 in judetul Satu Mare cu una dintre cele mai dramatice pierderi in planul structurilor de partid. Dupa ce Silaghi si Ștef au plecat din PNL catre partidul lui Calin Popescu Tariceanu, liberalii au pierdut și un numar important de primari. Silaghi și Ștef au reușit la acea vreme sa-l convingă inclusiv pe viceprimarul din Satu Mare, Marcela Papici, sa treaca la PLR.

UPDATE Silaghi: 'PNL nu mai este un partid frecventabil'

Silaghi a precizat, joi, intr-un comunicat de presa, ca discutiile privind revenirea sa in PNL sunt 'zvonuri'.

„Ca urmare a unor informații apărute astăzi pe un site de știri, potrivit cărora în cadrul PNL se discută despre o revenire a mea în rândul acestui partid, doresc să transmit opiniei publice că resping categoric orice astfel de zvonuri. Nu știu de unde a apărut o astfel de idee, despre care pot spune că este profund neadevărată. Rămân fidel valorilor și principiilor liberale, care sunt astăzi reprezentate în România doar de Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). PNL nu mai este, din momentul fuziunii cu PDL, un partid frecventabil, având în vedere că liderii așa-ziși liberali s-au sucit peste noapte și au abandonat liberalismul în favoarea popularilor europeni. Îmi voi continua drumul politic alături de colegii mei din ALDE, singurul partid care are vocația să reprezinte electoratul liberal din România”, se arata in comunicatul de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.