Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PNL, mutare strategică în cazul condamnării lui Dragnea

liviu dragnea

Ministrul Administrației și președinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, își așteaptă, astăzi, sentința în ”Dosarul Referendumul”. Dacă Dragnea va fi condamnat, fie și cu suspendare, PSD ar suferi un recul serios, iar liberalii sunt deciși să profite.

Primul loc în care vor ataca liberalii este tocmai în fieful lui Dragnea de la Teleorman. Actualul co-președinte al PNL Teleorman, Marin Almăjanu, are o serie de probleme de sănătate, iar de la centru se caută soluții pentru înlocuirea acestuia.

Dacă Dragnea va fi condamnat, atunci PNL va trimite un greu de la centru, pentru a ridica organizația, în vederea alegerilor din 2016. Variantele luate în calcul de liberali pentru șefia interimară a PNL Teleorman sunt Ludovic Orban și Mihai Voicu.

Aceștia vor avea misiunea de a stinge orice conflict din organizație și de a ridica scorul PNL. Mișcarea ar fi una de forță pentru PNL, care ar dori să cucerească în 2016 cel mai important fief al PSD de la Teleorman.

De notat că în Teleorman este senator Crin Antonescu, care, cel mai probabil, nu va mai candida în 2016. Astfel, liberalii ar dori recucerirea acestui scaun de senator, dar și câștigarea localelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.