Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Probleme mari pentru Tudorel Toader: PSD îi arată pisica în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader PSD

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, are emoții din cauza moțiunii simple pe Justiție depusă de opoziție. La Camera Deputaților, Tudorel Toader a scăpat doar pentru că așa a dat ordin Liviu Dragnea, dar de data aceasta se pare că liderul PSD nu se mai bagă.

Citește și: Tudorel Toader, după reproșurile lui Liviu Dragnea - În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență !

Surse citate de Digi 24 arată că o parte a senatorilor PSD vor vota moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader pentru a-i da acestuia un semnal de alarmă extrem de puternic.

În ultimele zile, Liviu Dragnea s-a arătat nemulțumit că ministrul Justiției a adus în discuție, de câteva luni, subiectul ordonanțelor, fără ca acestea să fie adoptate. Ba, mai mult, din tonul său a reieșit că Tudorel Toader ar putea să-și piardă funcția.

„În ceea ce privește ordonanțele, eu vă spun sincer că în ziua de miercuri m-am amuzat. Vedeam un fel de teatru. Îi vedeam pe unii de la Bruxelles care țipau, amenințau și urlau ca nu cumva să dați nu știu ce ordonanță. Îi vedeam și pe ai noștri de la Guvern. Și ei țipau și strigau: cum vă permiteți să ne spuneți nouă asta. Și unii și alții știau că nu se vor da ordonanțe. Pentru cine acest teatru?”, a spus Dragnea.

„Eu cred că domnul ministru Toader să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Trebuie să înceteze cu această atitudine. Mulți colegi îmi spun că, de fapt, toată intenția dumnealui a fost, din ianuarie, să ridice aceste subiecte în dezbatere și ca să discutăm trei luni de zile nu despre ce avem de făcut în România reală, și a tot anunțat că va da niște ordonanțe de ugență care de fapt nu s-au dat. Nici nu cred că avea intenția să le dea vreodată”, a adăugat președintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.