Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD cedează în fața UDMR: Dragnea admite că s-a pierdut majoritatea

Inquam Photos
Dragnea Parlament

Liderii PSD au încercat marea cu degetul și au forțat mâna UDMR pe Legea Pensiilor. Kelemen Hunor și oamenii săi au rămas pe poziții și au cerut introducerea în această lege a pensiilor pentru persoane cu handicap, după ce a fost efectuat stagiul de 11 ani și 8 luni, la fel ca nevăzătorii.

Citește și: Ion Iliescu, atac EXPLOZIV la adresa lui Liviu Dragnea, în Le Figaro: este cea mai gravă CRIZĂ a partidului/ UPDATE: Iliescu: E un fake news

Inițial, PSD și ALDE au încercat să treacă Legea Pensiilor fără sprijinul UDMR, dar și-au dat seama că nu au majoritate. În ciuda asigurărilor primite de la liderii PSD din Camera Deputaților, Liviu Dragnea a cedat în fața lui Kelemen Hunor, iar această prevedere dorită de UDMR se va regăsi în lege, ne-au precizat surse din PSD.

Momentul este unul deosebit de important. PSD admite în cele din urmă că a pierdut majoritatea, iar UDMR câștigă prima rundă de negocieri. De aici încolo, PSD va fi forțat să negocieze de fiecare dată cu UDMR, la proiectele importante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.