Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD își triază 'bobocii' pentru TV: Olguța Vasilescu și Darius Vâlcov, profesori pentru parlamentari

anunt

Social-democrații au început să-și încropească o echipă de comunicatori pentru emisiunile televizate. Aproximativ 20 de PSD-iști sunt în probe și unii din ei vor fi „fețele” cu care partidul va defila în alegerile europarlamentare.

„Diriginte” la școala de comunicatori PSD este Lia Olguța Vasilescu, spun surse din partid. Fostul ministru, actual purtător de cuvânt PSD, se ocupă cu pregătirea colegilor care trebuie să intre în emisiuni să recite poezia de la partid și să combată atacurile opoziției.

Printre cei pregătiți să transmită mesajele partidului se numără parlamentari, miniștri și candidați la europarlamentare.

La cursuri a participat, de mai multe ori, ca invitat special, Darius Vâlcov, consilierul economic al premierului Viorica Dăncilă, spun surse din SPD.

Vâlcov s-a axat pe explicarea efectelor OUG 114. „La începutul anului eram sub focuri, toată lumea credea că sunt măsuri proaste și nu se auzea decât varianta opoziției”, au mai spus sursele citate.

Trainingurile din PSD se țin astfel încât partidul să aibă un mesaj unitar și să-i pregătească pe cei care apar la TV să nu facă gafe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.