Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD îl trimite pe 'copilul lui Hrebenciuc' la Banca Națională

BNR1

Una dintre problemele spinoase ale actualului Parlament este pe cale să fie rezolvată de coaliția majoritară PSD-ALDE. Este vorba de numirea unui nou viceguvernator la Banca Națională a României, post rămas liber după demisia lui Bogdan Olteanu.

Citește și: Lia Olguţa Vasilescu îl pune la punct pe Victor Ponta: 'Nu i-am zis nici dă-te mai încolo'

Surse politice convergente ne-au precizat că alegerea PSD pentru funcția de viceguvernator al BNR este economistul Cristian Socol.

Socol este conferențiar la ASE și este un apropiat al liderilor PSD. El a fost consilier pe probleme economice al lui Victor Ponta, în perioada în care acesta era prim-ministru.

Numele lui Cristian Socol a apărut în spațiul public într-un moment foarte controversat. În stenogramele apărute cu Viorel Hrebenciuc, acesta îl numește pe Socol ”copil de-al meu”. “Este consilierul premierului pe economic, e copil de-al meu. L-a crescut pe Andrei, l-a adus asistentul lui in primul an, e din familie cum ar veni”, spune Hrebenciuc în stenograme.

Totodată, Cristian Socol a fost acuzat de plagiat, în mai multe anchete întreprinse de mass-media. Este vorba despre un articol științific la care numele lui Socol apare printre co-autori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.