Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE PSD: NU lăsăm pe nimeni în urmă

Surse la vârf din cadrul PSD susțin pentru stiripesurse.ro că partidul va bloca orice solicitare a DNA către Senat sau Camera Deputaților privind încuviințări de arestări sau începeri de urmăriri penale.

"Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Nu vom accepta nici o solicitare", a declarat unul din cei mai înalți responsabili parlamentari ai PSD. Un alt social-democrat din conducerea centrală a fost și mai explicit: "E vorba de un război politic. Vom rezista că nu mai e mult. Până atunci luptăm la baionetă și sperăm să nu existe ruperi de front".

În acest moment solicitarea de încuviințare a urmăririi penale în Dosarul Microsoft privindu-i pe senatorii Ecaterina Andronescu (PSD) și Șerban Mihăilescu (UNPR) zace la Comisia Juridică a Senatului și nu se va întâmpla nimic până pe 28 noiembrie când foarte posibil să avem arte de o nouă amânare - ultima oare nu erau numerotate filele.

Deputatul Ion Diniță de la PC tocmai a fost făcut scăpat în Dosarul de corupție de la CJ Brașov o perioadă pe motiv că plenul Camerei Deputaților nu a avut cvorum și deci o decizie de încuviințare a arestării a fost amânată pe termen nedeterminat (la Comisia Juridică a Camerei Deputaților avizul a fost unul în favoarea deputatului).

Deputații Viorel Hrebenciuc și Ioan Adam au toate șansele să scape cu imunitatea intactă deoarece sunt deja zvonuri că nu se va lua o decizte rapidă în Comisia Juridică și apoi plenul va fi pe modelul de la Diniță.

Deocamdată singurul sacrificat pe altarul luptei anticorupție a fost un deputat al Opoziției - Valerian Vreme (PMP) în Dosarul Microsoft.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.