Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Orban pregătește prima ședință de guvern: restructurare amplă la Palatul Victoria

Guvern
guvern

Premierul desemnat sa formeze noul guvern, Ludovic Orban, are vineri, discuții pentru restructurarea cabinetului care așteaptă să primească luni votul de învestitură, spun surse liberale.

La discutii cu Orban au venit mai multi ministri din echipa pe care acesta o propune. Si liderul PMP Eugen Tomac a avut vineri o discuție cu Orban, mai zis sursele citate.

Fata de actualul cabinet PSD cu 24 de portofolii, guvernul Orban are doar 16 ministere. Orban vrea sa tina marțea viitoare prima ședință de guvern dacă primește luni votul Parlamentului, ședință în care să facă restructurarea prin comasarea unor ministere. La discutiile de vineri din Modrogan s-a discutat cum se va proceda cu agentiile si autoritatile din subordinea ministerelor si daca se va merge si aici pe o structura mai suplă.

O parte din partidele care sustin guvernul Orban ar vrea sa propuna o serie de oameni de partid in posturi-cheie din esaloanele inferioare ale guvernarii.

Vezi si: Dacian Cioloș s-a dezlănțuit după ieșirile lui Andrei Caramitru: Nu mă reprezintă pe mine. Nu știu dacă e politician .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.