Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fief roșu sare în aer (surse)

psd

Pe zi ce trece una dintre filialele de top ale PSD e cu un pas mai aproape de un deznodamant nefericit.

După condamnarea lui Constantin Boscodeala, primar aflat la al cincilea mandat fara intrerupere si lider PSD Buzau din 2010, organizatia judeteana s-a transformat intr-un teatru de razboi intre Boșcodeală si deputatul Ion-Marcel Ciolacu, pe de-o parte, si deputatii Marian Ghiveciu si Adrian Mocanu si senatorul Victor Mocanu, pe de alta parte.

Boșcodeală, condamnat la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, decizia nefiind însă definitivă, spune că, dacă îşi va rezolva problema cu justiţia pana la alegerile din 19 septembrie, nu îi va sta "nimeni în cale" sa ramana la sefia filialei. Daca nu va candida, il va sustine pe deputatul Marcel Ciolacu, spun surse social-democrate.

In tabara adversa, cei trei parlamentari anunta o conferinta judeteana incendiara. Potrivit acestora, numarul delegatilor care vor alege noul presedinte PSD n-a fost stabilit pe criteriul rezultatelor in alegeri, spun surse din partid.

Situatia din PSD Buzau creste zilnic in intensitate si exista zvonuri ca ar putea sa apara dezvaluiri cu iz penal din culisele organizatiei judetene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.