Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse - Se anunță o clasare în cazul jurnalistei Iulia Marin, moartă la doar 32 de ani

Adevarul
Iulia Marin

Surse - Se anunță o clasare în cazul jurnalistei Iulia Marin, moartă la doar 32 de ani

Polițiștii de la Omoruri din Poliția Capitalei și procurorii Parchetului Tribunalului București care cercetează cazul Iulia Marin, jurnalista de la Libertatea care a murit la doar 32 de ani, vor da o soluție cât mai curând în acest dosar de moarte suspectă.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, anchetatorii vor clasa acest dosar, toate indiciile adunate până acum ducând la sinucidere, la o decizie pe care tânăra a luat-o singură.

De altfel, în momentul în care au deschis ușa apartamentului închiriat de Iulia, polițiștii au găsit-o pe jurnalistă întinsă pe jos, cu mai multe cutii de medicamente golite în jurul său. De altfel, în spațiul public au apărut informații că fata suferea de depresie și fusese internată de mai multe ori în spital, având mai multe tentative de sinucidere.

Se așteaptă rezultatele toxicologice de la INML

Acum, anchetatorii așteaptă rezultatele expertizelor toxicologice care se vor face la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici". Doar că aceste rezultate ar putea veni în săptămâni sau luni pentru că, așa cum precizează sursele noastre, la INML este o lipsă de personal la alborator, lucru care poate duce la întârzieri în eliberarea certificatului necesar la cauză.

După ce și această etapă se va fi încheiat, anchetatorii vor clasa dosarul pentru că nu există indicii ca cineva să fie răspunzător pentru moartea jurnalistei.

Pe de altă parte, dacă din punct de vedere penal lucrurile par să fie cât de cât limpezi, o problemă ar putea fi pe partea de inspecția muncii, însă acest lucru ar putea fi analizat de instituțiile cu competență în acest domeniu.

După decesul jurnalistei de 32 de ani, în spațiul public a izbucnit o vie dispăuta cu privire le activitatea ei jurnalistică și felul în care sănătatea ei psihică a afectat-o.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.