Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Se cere DEMISIA lui Dragnea

demisie

La sedinta de duminica a CExN al PSD va fi ceruta demisia lui Liviu Dragnea. Surse social-democrate au precizat pentru stiripesurse.ro ca europarlamentarul Catalin Ivan si vicepresedintele PSD Marian Oprisan vor cere in sedinta conducerii PSD demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al partidului.

Vicepresedintele Marian Oprisan va face aceasta solicitare in baza masurii anuntate chiar de Liviu Dragnea, de a separa functiile administrative de cele politice. Astfel daca primarii si presedintii de consilii judetene nu mai pot ocupa si functii d econducere in partid, Marian Oprisan va solicita ca acest principiu sa se aplice "de sus pana jos", incepand cu presedintele executiv al partidului.

Oprisan a contestat de la bun inceput aceasta separare a functiilor propusa de Dragnea, dar a ajuns sa accepte totusi ca premierul sa detina si functia de presedinte al partidului, in rest daca aceasta masura va fi aplicata in partid, el vrea sa se aplice tuturor.

Catalin Ivan, contesta si el aceasta masura, dar cererea lui se bazeaza si pe conflictul din ultimele zile avut cu Liviu Dragnea.

Toate detaliile despre conflictul Ivan - Dragnea le gasiti aici: SURSE: Europarlamentar PSD, exclus din partid

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.