Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Traian Băsescu pregătește MAREA lovitură

basescu rtv

Liderul PMP, Traian Băsescu, pregătește o adevărată lovitură politică în perioada următoare. Traian Băsescu încearcă să racoleze parlamentarii de la partidele lui Mircea Geoană și Marian Vanghelie, pentru a-și face grupuri parlamentare.

Citește și: PSD CUTREMURĂ scena politică: în toamnă se anunță NUCLEARA

Citește și: Rareș Bogdan a EXPLODAT: mesaj de o duritate FĂRĂ PRECEDENT

Surse politice citate de România TV, susțin că Traian Băsescu urmărește să își facă grupuri politice pentru ca la alegerile parlamentare să aibă observatori în toate secțiile de votare.

O altă pistă pe care merge Traian Băsescu este o fuziune cu partidele lui Marian Vanghelie și Mircea Geoană, dar cei doi lideri susțin că nu-și doresc sub nicio formă fuziune cu PMP.

Marian Vanghelie a precizat clar că nu-și dorește fuziune cu PMP și ar dori să strângă alături de el partide mai mici, alături de care să intre în Parlament.

”Eu nu cred că președintele stă la colț ca să ia oameni din partide. Faptul că a făcut o fuziune cu UNPR, este un lucru firesc. Este normal ca toți liderii de partide mici

În perioada asta n-am avut nicio discuție cu Traian Băsescu, de când am venit ”din cantonamentul” în care am fost plecat.

Pe mine mă interesează ca în următoarea perioadă să strângem cât mai multe partide mai micuțe, ca să reprezentăm o voce. Cred că toamna aceasta va fi foarte incinsă și cu multe surprize pe scena politică

Eu nu-mi doresc o fuziune cu PMP”, a declarat Marian Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.