Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Unde va avea loc Congresul PSD

PSD

Cu această ocazie, va fi consfinţită candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţia României. Surse politice au declarat, pentru stiripesurse.ro, că au fost luate în calcul patru variante: Sighişoara, Reghin, Sebeş şi Dej. Alegerea finală ar urma să fie Dej, din motive tehnice.

Primele două variante, din judeţul Mureş, au căzut. „Eram propuşi pe listă şi am fi vrut neaparat să-l facem, dar nu avem sală de 2000 de locuri”, a declarat Vasile Gliga, preşedintele PSD Mureş.

Aceeaşi problemă există şi la Sebeş, în judeţul Alba. „Noi am luat nişte repere vizavi de dimensiunea sălii şi cel mai mult avem o sală cu 800 de locuri. Noi suntem pregătiţi în caz de ceva”, ne-a explicat Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba.

În aceste condiţii, conducerea PSD ar urma să aleagă singura variantă rămasă în discuţie: Dej. Municipiul din judeţul Cluj se pare că dispune şi de o sală suficient de mare, şi de locuri de cazare suficiente. „Eu cred că va fi în judeţul Cluj, dar nu în Cluj-Napoca. La Dej e posibil. Avem o sală de sport frumoasă, cochetă. Sunt în Dej şi spaţii de cazare, şi bune, şi suficiente. Se va hotărî azi sau mâine. Sper să avem avem această onoare. Poate că, fiind un fief bun al PSD-ului, şi merităm”, a declarat deputatul Cornel Itu, prim-vicepreşedinte PSD Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.