Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Unul dintre miniștrii lui Dacian Cioloș îl laudă pe Marcel Ciolacu + Sfat pentru ce să facă la Palatul Cotroceni

gov.ro
ciolacu italia

Marcel Ciolacu a ajuns premier al României, iar modul în care se comportă la Palatul Victoria a atras atenția. Ciolacu a mers în Italia, unde există o impresionantă comunitate de români, de peste 1,1 milioane de persoane. La Roma, prim-ministrul a luat cu el și o importantă delegație de afaceriști, mutare apreciată la superlativ de către unul dintre miniștrii lui Dacian Cioloș.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, Marcel Ciolacu a fost lăudat de Lazăr Comănescu, fost ministru de externe și în mandatul de premier al lui Cioloș. Comănescu a apreciat faptul că Marcel Ciolacu a decis să puncteze și economic în vizita din Italia și a precizat, potrivit informațiilor noastre, că așa trebuie să facă orice șef de stat.

”Astăzi este vizita premierului român și este organizat și un forum economic. M-a bucurat foarte mult acest lucru (n.r. că Ciolacu a luat cu el afaceriști români în Italia). Este una dintre cele mai eficiente metode de promovare a investițiilor românești în străinătate.”, le-a spus Lazăr Comănescu personalităților prezente la o întâlnire de la Institutul Diplomatic Român.

Totodată, Comănescu a mai spus, potrivit surselor noastre, că președintele României trebuie să meargă în orice vizită oficială în străinătate însoțit de afaceriști, pentru a putea promova afacerile românești și pentru a semna contracte. În plus, fost ministru a cerut Guvernului României să încerce să facă afaceri și cu țări din afara Uniunii Europene, îndeosebi din Asia. ”Acest lucru este făcut, deja, de toate țările din UE.”, a adăugat Comănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.