Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Trocul neoficial dintre Dragnea și Oprea - 'Adoptați un UNPR-ist'

dragnea-oprea

Pe fondul negocierilor dintre Liviu Dragnea si Gabriel Oprea privind Protocolul de colaborare pentru alegerile locale si parlamentare, o posibila solutie neoficiala ar sta pe masa celor doua partide, au relatat surse din ACS pentru STIRIPESURSE.RO.

UNPR nu a vrut sa semneze protocolul initial care spunea doar ca merge pe liste cu PSD la parlamentare dintr-un motiv foarte simplu: "PSD se vede cu sacii in caruta, au sprijinul nostru impotriva alegerilor in doua tururi, dar noi nu avem nicio garantie ca primim numarul corect de parlamentari", spun surse din UNPR.

Cu toate acestea, Protocolul PSD-UNPR tot nu va contine numarul exact de parlamentari, Liviu Dragnea refuzand total sa semneze un asemenea acord, insa UNPR primeste mai mult, potrivit variantei de ultima ora.

Dragnea si Oprea ar fi incheiat un acord neoficial potrivit caruia fiecare organizatie judeteana PSD ar putea organiza o intalnire in care se angajeaza sa puna pe liste la alegerile parlamentare cate un candidat UNPR, fie pentru Senat, fie pentru Camera Deputatilor, spun sursele citate. Numarul parlamentarilor UNPR pe lista eligibila nu va fi mai mare de 30, potrivit informatiile neoficiale.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.