Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE- Vasile Blaga, torpilat în PNL: s-a găsit VINOVATUL

Inquam Photos / Octav Ganea
Vasile Blaga

Şedinţa conducerii PNL a fost una furtunoasă, iar în partid a fost găsit ţapul ispăşitor pentru eşecul din alegeri: Vasile Blaga. Fostul lider al PNL este acuzat că prin acţiunile sale din pre-campania electorală a scindat partidul.

Citeşte şi: Guvernul pregăteşte LOVITURA DE GRAŢIE: Anunţul ministrului Justiţiei despre o lege crucială

Citeşte şi: Guvernul NU renunţă la ordonanţele pe Justiţie: ATAC dur la Klaus Iohannis

Citeşte şi: Legătura dintre Liviu Dragnea şi Vladimir Putin: Abia acum s-a aflat / FOTO

Surse din PNL ne-au precizat că Vasile Blaga este considerat vinovat pentru faptul că s-a implicat chiar şi după ce s-a retras din viaţa politică, ca urmare a problemelor cu DNA, dar făcut-o ca şi când ar mai fi avut autoritate în interiorul partidului.

De asemenea, Blaga este acuzat că a încercat jocuri interne în PNL chiar şi acum, punându-se în fruntea oastei din vechiul PDL, dar la momentul confruntării nu a mai venit să-şi susţină punctul de vedere. Surse din PNL ne-au explicat că Vasile Blaga a fost descurajat să vină la şedinţa PNL chiar din cauza presei, fostul lider al partidului nefiind prea tentat să dea ochii cu jurnaliştii.

Astfel, varianta susţinută de Vasile Blaga, cu alegerile de sus în jos în PNL nu şi-a găsit susţinere în interiorul partidului, iar vechiul PNL a câştigat, impunând varianta alegerilor de jos în sus.

S-a convenit ca în 45 de zile de la stabilirea calendarului pentru Congres să fie finalizate alegerile în organizaţiile locale, apoi în cele judeţene. Ulterior acestor alegeri, ar urma să fie depuse candidaturile pentru şefia mare a partidului şi au dreptul fiecare să îşi facă campanie electorală pe baza moţiunii prin care vor candida. Fiecare candidat la şefia PNL are nevoie de sprijinul a 10 filiale pentru a candida.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.