Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Viorica Dăncilă s-a 'răcorit' în BPN PSD: acuzații pentru fosta gardă din partid. Radu Moldovan a invocat un pericol letal

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă s-a plâns, marți, în ședința BPN al partidului, de problemele pe care le-a întâmpinat de la începutul mandatului și le-a cerut liderilor partidului o schimbare de macaz, au relatat surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Dăncilă a spus că din punctul ei de vedere PSD-ului i-a lipsit o comunicare eficientă pe partea guvernamentală. „Dăncilă a spus că a fost blocată”, au relatat surse din partid.

Premierul le-a mai transmis liderilor PSD că susține ferm rămânerea la guvernare.

Liderul PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a spus și el că partidul trebuie să rămână la guvernare, potrivit surselor citate. În plus, a propus ca PSD să treacă printr-un proces masiv de `rebranding' si a spus ca in lipsa unor masuri ferme, PSD risca sa isi piarda imaginea de partid cu cei mai competenti oameni in functiile guvernamentale. Moldovan s-a referit in termeni critici la multiplele schimbari de ministri operate de PSD in ultimii doi ani.

Presedintele Consiliului National PSD, Mihai Fifor, a avut un mesaj impaciuitor in BPN si le-a spus colegilor ca partidul trebuie sa stranga randurile si sa se concentreze pe ce are de facut in continuare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.