Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Susan Sarandon și Melissa Barrera, taxate din cauza declarațiilor privind războiului Israel - Hamas

griffithobservatory.org
hollywood

Actrițele Susan Sarandon și Melissa Barrera au fost abandonate de companiile de la Hollywood cu care aveau proiecte din cauza unor comentarii pe care le-au făcut în privința războiului dintre Israel și Hamas, relatează NBC News.

Susan Sarandon, actriță premiată cu Oscar, a fost retrasă din proiectele companiei United Talent Agency după ce a făcut comentarii la un miting pro-palestinian din New York săptămâna trecută, potrivit unui purtător de cuvânt al firmei, care însă nu a dat detalii despre această decizie, conform Mediafax.

”New York Post” a relatat că actrița a făcut apel la încetarea focului în Fâșia Gaza, care este bombardată de forțele israeliene de la atacul terorist al Hamas în Israel din 7 octombrie.

Sarandon, o activistă cunoscută pentru opiniile sale de stânga, a fost criticată după ce a spus că oamenii care "se tem să fie evrei în acest moment" au "o idee despre cum este să fii musulman în această țară, atât de des supusă violenței", relevă sursa citată.

Pe de altă parte, Spyglass Media Group a confirmat că a renunțat la Melissa Barrera, cunoscută publicului larg din seria "Scream", după unele postări pe Instagram în care ar fi condamnat Israelul în termeni duri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.