Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suspendare şi amendă uriaşă pentru Jose Mourinho: Cum a reacţionat portughezul

www.skysports.com
Jose Mourinho

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United a fost suspendat pentru o partidă şi amendat cu 58.000 de lire sterline de către Federaţia Engleză în urma declaraţiilor făcute de lusitan şi a comportamentului acestuia faţă de arbitrul meciului cu Burnley. În ultima partidă din campionat a "diavolilor", United a remizat pe teren propriu contra lui Burnley, scor 0-0, iar la pauza meciului Mourinho i-a adresat cuvinte jignitoare centralului partidei, Mark Clattenburg, pentru că nu a acordat un penalty echipei sale.

Arbitrul, care a fost la centru la finala Euro 2016 şi a Ligii Campionilor din acest an, l-a trimis în tribună pe portughez pentru cea de-a doua repriză. Tehnicianul lusitan şi-a recunoscut faptele, primind o etapă de suspendare şi o amendă de 8.000 de euro. Nu a fost singura sancţiune primită de Mourinho, care înainte de meciul cu Liverpool, de acum 3 săptămâni, a spus despre arbitrul întâlnirii, Anthony Taylor, că "îi va fi greu să aibă o prestaţie bună", făcând referire la faptul că centralul este din Manchester şi va avea o oarecare presiune asupra sa. Pentru aceste comentarii, fostul antrenor al lui Chelsea a mai primit o amendă în valoare de 50.000 de lire sterline.

Astfel, antrenorul lui Manchester United nu va putea sta pe bancă la următoarea partidă din campionat, contra lui Swansea, însă va avea dreptul să meargă în vestiare înainte de meci şi la pauză şi va putea comunica cu restul staff-ului tehnic prin telefon, conform gsp.ro. La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Fenerbahce, din Europa League, "The Special One" a refuzat să ofere un comentariu legat de sancţiunile primite: "Nu, nu am nimic de comentat. Următoarea întrebare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.