Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Susținere din partea USR pentru un ministru din Guvernul Ciucă: 'Hai că se poate, zic!'

audiere tanczos barna

Audierea ministrului propus pentru mediu, Tanczos Barna (UDMR), a avut parte și de o prezență-surpriză: fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, membru USR. Deși USR s-a poziționat categoric în opoziție față de noul guvern PSD-PNL-UDMR, Berceanu a ținut să-și arate susținerea față de Tanczos Barna.

„Se poate sa scăpăm de o parte dintre incendierile de deseuri La audierea din Parlament ministrul Tánczos Barna sustine proiectul USR privind interzicerea achizitiei de catre agenții comerciali a materialelor feroase si neferoase obținute prin incinerare (tratament termic) sau chimic. Adica miezurile cablurilor arse de prin jurul orașelor și resturile din dezmembrari nu mai pot fi comercializate”, a scrie Octavian Berceanu pe Facebook.

Ministrul Mediului a reacționat la rândul său la susținerea primită din partea fostului șef al Gărzii de Mediu. „Am spus-o și în cadrul audierilor de astăzi: protecția mediului nu are culoare și indiferent de alte dispute politice, avem datoria să găsim acele punți transpartinice pentru a produce schimbări în beneficiul mediului și al cetățenilor.  Îi mulțumesc domnului Octavian Berceanu pentru susținere și îi asigur pe toți colegii USR, chiar și pe cei care astăzi au acordat un vot politic negativ pe care îl înțeleg, că vor găsi din partea mea toată deschiderea pentru a colabora în folosul societății”, a scris Tanczos Barna pe Facebook.

„Mulțumesc mult și mizez pe colaborare. Indiferent de conjunctura respiram acelasi aer”, a fost răspunsul lui Octavian Berceanu, într-un comentariu la postarea lui Tanczos Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.