Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de gospodării din Alba au rămas fără energie electrică din cauza vântului puternic

curent electric

Sute de gospodării din județul Alba au rămas fără energie electrică din cauza vântului puternic. Autoritățile intervin pentru remedierea problemelor și, în paralel, supraveghează rețeaua de drumuri și intervin cu utilaje în zonele montane, relatează Mediafax.

Prefectura județului Alba anunță că luni dimineață, nu sunt probleme deosebite pe drumurile naționale din cauza fenomenelor meteorologice. Reprezentanții Secției Drumuri Naționale intervin cu utilaje în zona Arieșeni- Scărișoara.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, peste o mie de gospodării au rămas fără energie electrică:

„La orele 9, datorită condițiilor meteo nefavorabile, avem nealimentați 1069 de utilizatori în zona Apuseni (UAT Avram Iancu, Vidra, Poiana Vadului, Albac, Garda de Sus, Scărișoara, Arieșeni și Lupșa-toate parțial). DEER Sucursala Alba intervine cu cinci formații in zonă pentru izolarea și remedierea defectelor”, au transmis cei de la Prefectura Alba.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Județul Alba este vizat de o avertizare Cod galben de vânt puternic. Până luni seara sunt anunțate intensificări temporare ale vântului cu rafale ce pot atinge și depăși 55-65 km/h și izolat 70 km/h, susțin meteorologii. În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800 m, rafalele pot depăși 80-100 km/h, iar zăpada este împrăștiată de vânt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.