Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de materiale informative, distribuite giurgiuvenilor cu privire la modul de acţiune la cutremur

atentie

Câteva sute de pliante cu materiale de informare preventivă cu privire la modul de acţiune în cazul producerii unui cutremur au fost oferite, joi, locuitorilor municipiului Giurgiu, de către pompierii din cadrul ISU Giurgiu ca acţiune de informare în urma producerii cutremurului din această dimineaţă, informează Agerpres.

"Acasă, la serviciu, la şcoală, în centre comerciale sau pe stradă, indiferent de locul în care ne aflăm în momentul producerii unui cutremur, trebuie să ştim cum să ne comportăm. La fel de important este să cunoaştem ce avem de făcut înainte şi după producerea unui seism, periodic fiind organizate acţiuni de informare şi educare preventivă. O astfel de activitate a avut loc şi astăzi în zonele aglomerate din municipiul Giurgiu, ca o acţiune de informare şi pregătire în urma cutremurului produs în această dimineaţă', a declarat, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Cei mai mulţi giurgiuveni întâlniţi în zonele aglomerate ale municipiului Giurgiu au spus că nu au intrat în panică în această dimineaţă, dar au fost şi unii care au declarat că s-au speriat atunci când au simţit că totul trepidează şi se mişcă în jurul lor.

Pe timpul acţiunii de informare, pompierii au oferit materiale de informare preventivă din cadrul campaniei naţionale 'Nu tremur la cutremur'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.