Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de protestatari au plecat în marş din Piaţa Victoriei spre Parlament (FOTO)

Inquam Photos / Octav Ganea
protest

O parte din protestatarii prezenți duminică seară în fața Guvernului au pornit, la ora transmiterii știrii, în marș pe Calea Victoriei și se îndreaptă spre Parlament, aceștia fiind însoțiți de forțele de ordine, transmite Mediafax.

O parte din manifestanții prezenți la mitingul din fața Guvernului au pornit în marș pe Calea Victoriei, ei îndreptându-se spre Parlament. Jandarmii însoțesc coloana de protestatari.

În Piața Victoriei, câteva persoane s-au prins în horă.

Vezi şi: Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor, despre uluitorul caz al procuroarei Mariana Alexandru: 'Ce s-a putut întâmpla patru ani într-un astfel de dosar?'

„Vreau o țară ca afară”, „No corruption”, „Vrem respect și oameni buni, nu corupție si minciuni” sunt doar câteva dintre mesajele de pe pancartele manifestanților.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul a fost restricționat pe bulevardul Lascăr Catargiu. De asemenea, traficul a fost oprit și pe Șoseaua Kiseleff către Piața Victoriei, de la intersecția cu strada Ion Mincu și pe bulevardul Aviatorilor, de la intersecția cu strada Ion Mincu. Sursa citată mai precizează că a fost restricționată circulația și pe strada Buzești către Piața Victoriei, dar și pe strada Paris.

Câteva zeci de mii de oameni au protestat, vineri și sâmbătă în fața Guvernului, pentru a-și exprima nemulțumirile. În urma mitingului de vineri, peste 400 de persoane, între care și jandarmi, au fost rănite, însă manifestarea de sâmbătă s-a desfășurat fără incidente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.