Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tabăra Dragnea a decis: Retragerea sprijinului politic pentru Mihai Tudose! S-a avansat și numele noului prim-ministru/ SURSE

twitter.com
sah

Lucrurile se acutizează în PSD și merg către deznodământ. Mâine la ora 16.00 la sediul central al PSD din Bulevardul Kiseleff va avea loc o ședință crucială a Comitetului Național Executiv al PSD (CExN al PSD) unde se vor tranșa lucrurile: va pleca Mihai Tudose din fruntea Guvernului României sau Liviu Dragnea va pierde partida și va pierde conducerea de facto a PSD.

Vezi și: Sfatul psihologului: Când și ce să le spunem copiilor despre pedofili

Înaintea ciocnirii de mâine a avut loc o ședință secretă foarte importantă a Taberei Dragnea. La această întâlnire au participat șefi de organizații și alți lideri ai partidului. S-a decis retragerea sprijinului politic pentru prim-ministrul Mihai Todose și în cazul în care lucrurile vor decurge normal să fie nominalizat și un nou candidat de prim-ministru care să îi fie prezentat de PSD președintelui Klaus Iohannis în persoana senatorului Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD și actual ministru al Apărării Naționale (anterior s-a vehiculat numele vicepremierului Paul Stănescu).

S-a susținut că premierul Mihai Tudose și gruparea sa sunt manevrați de ”statul paralel” și că Legile Justiției promovate de Coaliția PSD-ALDE și alte măsuri nu pot fi implementate tocmai din cauza manevrelor șefului Executivului (de ex. Noul Statut al Casei Regale pentru care în ciuda dorinței șefului PSD a primit aviz negativ de la Guvern).

Multe alte i s-au reproșat premierului și echipei sale. Printre acestea măsurile luate fără acordul partidului și mai ales refuzul numirilor venite dinspre partid.

Nu se știe numărul voturilor pe care se bazează în cadrul CExN, dar se mizează și pe lașitatea multora din cei care au ieșit public și care față în față cu Liviu Dragnea vor vota după solicitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.