Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tactici superstițioase pentru îmbogățire! Cum ți se schimbă viață dacă pui o bancnotă de 50 de lei în formă de triunghi în portofel

Radu Pop
lei

Tactici superstițioase pentru îmbogățire! Cum ți se schimbă viață dacă pui o bancnotă de 50 de lei în formă de triunghi în portofel

Atunci când vine vorba de noroc, există mai multe metode prin care putem încerca să il aducem în viața noastră. Cum totul se scumpește în jurul nostru și este din ce în ce mai greu să facem față scumpirilor, fiecare dintre noi caută o metodă prin care să atragă banii. Dacă ești în căutarea unei astfel de soluții, avem o idee perfectă pentru tine, anunță romaniatv.net.

Din ce în ce mai mulți români se confruntă cu o situație financiară dificilă, iar scăderea resurselor financiare îi determină să recurgă la „tactici” superstițioase în speranța de a-și multiplica veniturile. Desigur, există sceptici care pun la îndoială eficacitatea acestor practici, însă alții își pun speranța într-o posibilă minune în viața lor. Conform credințelor populare, există anumite detalii la care ar trebui să acordăm atenție pentru a atrage banii ca un magnet, iar una dintre superstiții este legată de bancnota de 50 de lei.

Singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să păstrăm bancnota în portofel, împăturită sub forma unui triunghi, pentru a atrage norocul financiar. De ce funcționează acest obicei? Explicația este că forma de piramidă are capacitatea de a respinge problemele și de a ne orienta către surse profitabile de venit.

Aceleași tradiții populare ne sfătuiesc să fim atenți și la zilele în care împrumutăm bani. Este recomandat să evităm astfel de gesturi în debutul unui an nou, la începutul unei luni sau chiar la începutul unei săptămâni. Conform superstițiilor, aceste momente ar putea atrage tendința de a cheltui fără măsură pe parcursul întregului an, a întregii luni sau a săptămânii respective.

O altă metodă de a atrage prosperitate financiară este să economisim într-o punguță bancnote de valori variate, începând acest „ritual” într-o zi de joi. Potrivit credințelor populare, această zi a săptămânii este sub influența planetei Jupiter, iar acest aspect ar împiedica risipirea veniturilor, ba chiar ar putea duce la multiplicarea lor neașteptată. Aparent, proverbul „Ban la ban trage” ar putea avea o bază în această practică.

Chiar și monedele ar putea aduce noroc. Prin colectarea lor într-un borcan, conform unei alte credințe populare, se spune că vei atrage câștiguri suplimentare.

Ziua de naștere ar juca și ea un rol important în creșterea bugetului. Superstiția aceasta presupune să avem bani în buzunar pe timpul întregii noastre aniversări.

Dincolo de acestea, tradiția chinezească Feng Shui ne învață să avem prin casă simbolul de bază al norocului, mai exact o broască cu un bănuț găurit în gură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.