Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tadej Pogacar a revenit în competiţie cu o victorie

Facebook.com
Tadej Pogacar

Ciclistul sloven Tadej Pogacar, dublu campion în Turul Franţei (2020, 2021), a revenit în competiţie cu o victorie, reuşind să se impună luni în cea de-a doua ediţie a cursei "Clasica Jaen Paraiso Interior", desfăşurată în provincia spaniolă Andaluzia, informează EFE, potrivit Agerpres.

Pogacar (24 de ani), component al echipei UAE Emirates, a făcut o adevărată demonstraţie de forţă la prima sa cursă din 2023, pe care a câştigat-o după o evadare solitară de peste 40 de km.

El a fost cronometrat pe distanţa de 179 km în 4 h 36 min 37 sec, cu o viteză medie de 38 km/h, pe un traseu care a cuprins şapte secţiuni cu drumuri de pământ, pentru un total de 50 km.

Rutierul sloven a trecut linia de sosire cu un avans de 58 de secunde faţă de britanicul Ben Turner (Ineos) şi belgianul Tim Wellens, coechipierul său de la UAE Emirates.

Cu 16 victorii obţinute în sezonul trecut, Tadej Pogacar a început în cel mai frumos mod posibil anul 2023, în care principalul său obiectiv îl reprezintă recâştigarea trofeului în Turul Franţei. El va rămâne în Spania pentru Turul Andaluziei, care va debuta miercuri, urmând ca pe 4 martie să ia startul în cursa Strade Bianche din Italia, în care s-a impus în 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.