Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tâlhărie filmată la Timișoara! O tânără a fost atacată chiar în centrul orașului

talhar hot

O tânără din Timişoara a fost atacată chiar în centrul orașului de un tâlhar, potrivit stirileprotv.ro.

Deși cele două prietene care o însoțeau s-au speriat și au fugit, fata nu s-a pierdut și s-a luptat cu bărbatul care a atacat-o. Potrivit Opinia Timișoarei, cele două prietene au sunat după ajutoare.

Bărbatul a început să o îmbrâncească pe fată, să tragă de haine și de geantă, pe care voia să o fure. Fata i-a ținut piept și a începu să se lupte cu tâlharul, reușind chiar să-și recupereze geanta la un moment dat. Însă bărbatul i-a dat câteva lovituri puternice și fata nu a mai reușit să-i facă față, cedându-i poșeta. Tâlharul a luat-o şi a fugit.

Incidentul, care a avut loc vineri seară, a fost filmat de o cameră de supraveghere de pe stradă.

A doua zi, individul a folosit cardul bancar pe care l-a găsit în poşeta tinerei tâlhărite. A făcut mai multe cumpărături sub 100 de lei, ca să evite introducerea codului PIN. Bărbatul nu a știut însă că tânăra anunțase furtul cardului, iar acesta era deja urmărit de polițiști.

Monitorizând utilizarea cardului, polițiștii l-au identificat și prins în scurt timp. Mai mult, oamenii legii au reuşit să recupereze poşeta tinerei atacate, cu toate bunurile în ea.

Citește și: Aproximativ 200 de ofițeri de poliție participă la acțiunile de percheziționare a mai multor locuințe și a sediului unei asociații musulmane din Franța

Tâlharul, un bărbat de 33 de ani, le-a vorbit poliţiştilor numai în engleză, astfel că aceștia au adus la audieri şi un translator. Ulterior și-au dat seama că este român și a încercat să-i păcălească.

”Vineri seara, în apropiere de miezul nopţii, un bărbat în vârstă de 33 de ani ar fi deposedat prin violenţă o fată de poşeta, telefonul mobil şi carduri şi a folosit cardul contactless. Bărbatul a fost identificat în jurul orelor prânzului şi depistat în Timişoara în cursul serii. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Bărbatul va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.