Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr arestat preventiv după ce, cu o cagulă pe faţă, a intrat într-un bar şi a furat peste 8.000 de lei - Ulterior, el a pătruns într-o locuinţă

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a furat peste 8.000 de lei dintr-un bar din judeţul Alba. El a intrat în local cu o cagulă pe faţă şi a sustras banii aflaţi acolo, iar după câteva ore a pătruns într-o locuinţă, unde a lovit o persoană, potrivit news.ro

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis, joi, că procurorii cercetează un tânăr de 20 de ani din comuna Vinţu de Jos pentru  furt calificat, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.
“S-a reţinut astfel că, în data de 13.11.2023, în jurul orei 20.30 – 21.00, pe timp de noapte şi având capul şi faţa acoperite cu o cagulă, fără drept şi fără a avea consimţământul persoanei vătămate, inculpatul a pătruns, prin spargerea geamului uneia dintre uşile de acces, în incinta barului Rull Caffe din localitatea Vinţu de Jos, comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, loc în care a sustras suma de 8.300 lei aparţinând societăţii păgubite, sumă aflată în zona barului, într-un seif metalic şi în casa de marcat”, au transmis procurorii.
Ei au precizat că după câteva ore tânărul a intrat într-o locuinţă şi a agresat o persoană.
“Totodată, în data de 14.11.2023, în jurul orei 02.00, pe timp de noapte, fără drept şi fără a avea consimţământul persoanei vătămate M., inculpatul a pătruns în incinta imobilului locuinţă al persoanei vătămate, situat în com. Vinţu de Jos, (...), jud. Alba, loc în care a exercitat acte de agresiune fizică asupra persoanei vătămate, pe care a lovit-o cu palma, în mod repetat, la nivelul feţei, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice pentru a căror vindecare s-au stabilit ca fiind necesare 4 -5 zile de îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.
Tânărul a fost reţinut pentru 24 ore şi a fost prezentat apoi Judecătoriei Alba Iulia, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.