Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr cercetat sub control judiciar după ce a produs un accident sub influenţa alcoolice şi fără permis

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat sub control judiciar după ce a accidentat un bărbat în vârstă de 56 de ani şi a părăsit locul accidentului, iar poliţiştii care l-au găsit au constatat faptul nu avea permis de conducere şi se afla şi sub influenţa alcoolului.

"La finalul săptămânii trecute, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 507, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra autoturismului, a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 56 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 56 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. După producerea evenimentului rutier tânărul a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, acesta fiind depistat la scurt timp de poliţişti pe raza municipiului Giurgiu", se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatele fiind de 1,24 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 27 de ani şi 0,00 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto în vârstă de 56 de ani.

Tânărul în cauză a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor a fost constatat faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astfel, tânărul în cauză a fost reţinut, iar în urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, faţă de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 zile pentru comiterea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.