Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 18 ani, prins băut şi cu permisul suspendat la volanul maşinii furate de la tatăl său, în Vaslui

Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Puşcaşi este cercetat de poliţişti după ce a fost prins în stare de ebrietate la volanul maşinii pe care a furat-o de la tatăl său, el având şi permisul de conducere suspendat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, tânărul a fost depistat cu ocazia unui control efectuat în trafic de poliţiştii Biroului de Ordine Publică, pe o stradă din municipiul reşedinţă.

"Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii au constatat şi că tânărul are dreptul de a conduce vehicule suspendat iar autoturismul cu care a fost depistat ar fi fost luat fără acordul tatălui său, proprietarul de drept. Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale a tânărului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis şi furt în scop de folosinţă", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Tânărul obţinuse permisul de aproximativ şase luni şi avea dreptul de a conduce suspendat din cauza cumulului de puncte de penalizare pentru abateri de la legislaţia în vigoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.