Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 19 ani, decedat după ce a căzut sub un tractor într-o zonă abruptă din Apuseni

agerpres.ro
accident neamt tractor rasturnat forestier

Un tânăr de 19 ani dintr-un sat din Apuseni a murit, marţi, după ce a fost prins sub un tractor în timp ce se afla pe un teren agricol de pe raza comunei Albac, anunță Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, un tânăr de 19 ani, din comuna Albac, a fost prins sub un tractor pe raza localităţii Budăeşti. Utilajul agricol s-a răsturnat şi a ajuns în zona împădurită aflată în imediata apropiere a terenului agricol. Terenul în zonă este unul abrupt.

Pentru extragerea victimei de sub utilaj au acţionat, cu o autospecială cu modul descarcerare, pompieri militari de la Garda de Intervenţie Câmpeni. În momentul în care a început resuscitarea sa de către echipajul SMURD, tânărul era cianotic. În pofida manevrelor de resuscitare efectuate, tânărul a fost declarat decedat.

Cu o zi înainte, luni, un alt tânăr dintr-un sat din Alba a murit în condiţii oarecum asemănătoare. În vârstă de tânăr de 24 de ani, un tânăr din comuna Mogoş a decedat după ce a fost prins sub roata unui TAF. Acesta s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de pe scara utilajului forestier pe raza localităţii Inuri, comuna Vinţu de Jos. Conducătorul auto, un tânăr de 29 de ani, din localitatea Răhău, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a informat marţi IPJ Alba. Cercetările sunt continuate, potrivit sursei citate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.