Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Adjud bănuit de furt din locuinţe, identificat de poliţişti în urma unor percheziţii

112 politia politie

Un tânăr de 28 de ani, din Adjud, bănuit că ar fi sustras suma de 10 mii de lei din locuinţa unui bărbat din Focşani, a fost identificat de poliţişti cu ocazia unor percheziţii în municipiul Focşani, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea potrivit Agerpres.

"În noaptea de 19/20 decembrie 2019, poliţiştii din municipiul Focşani au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras din locuinţa unui bărbat din localitate, mai multe bunuri şi suma de 10.000 lei. Având în vedere aspectele semnalate, la data de 10 martie, la nivelul Poliţiei Municipiului Focşani a fost organizată o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de furturi din locuinţe în cadrul căreia au fost executate trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului. Cu această ocazie au fost găsite şi ridicate bunuri despre care există suspiciunea că provin de la comiterea mai multor infracţiuni comise pe raza municipiului Focşani în perioada decembrie 2019-ianuarie 2020. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din municipiul Adjud, principalul bănuit de săvârşirea furtului din data de 19/20 decembrie 2019", a precizat IPJ Vrancea.

Poliţiştii au stabilit că tânărul de 28 de ani a lăsat spre păstrare unul dintre bunurile sustrase unui alt tânăr de 24 de ani, din municipiul Focşani, acesta având cunoştinţă despre faptul că bunul provine din săvârşirea infracţiunii de furt.

Faţă de tânărul de 24 de ani s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire şi favorizarea făptuitorului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Faţă de tânărul de 28 de ani, autorul material al furtului, a fost făcută de asemenea propunere de arestare preventivă, acesta aflându-se în prezent în Penitenciar, după ce a fost arestat într-un alt dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.