Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Republica Moldova anchetat după ce a încercat să intre în România cu paşaportul altei persoane

Guvernul Republicii Moldova
pasaport moldova
Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au demarat cercetările în cazul bărbatului de 26 de ani, imediat după ce acesta a prezentat la controlul de frontieră un document de identitate care nu-i aparţine.

"La controlul de frontieră, cetăţeanul a prezentat un paşaport biometric moldovenesc. Având suspiciuni că persoană prezentă la control nu este una şi aceeaşi cu persoana din fotografia documentului prezentat colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constat că fizionomia feţei persoanei în cauză nu este una şi aceeaşi cu cea din fizionomia persoanei din fotografia documentului prezentat, paşaportul aparţinând unei alte persoane. Totodată, colegii noştri au descoperit că bărbatul în cauză figurează cu o alertă privind refuzul intrării, emisă de Franţa din iulie 2022", se precizează în comunicatul ITPF.

Bărbatul a recunoscut în faţa poliţiştilor de frontieră că documentul îi aparţine unui concetăţean de la care l-a împrumutat, considerând că seamănă cu acesta, în scopul de a ajunge pe teritoriul Uniunii Europene, întrucât are interdicţie de intrare în spaţiul european, dorind să obţină un loc de muncă mai bine plătit pe teritoriul Franţei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.