Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr reţinut după ce a condus o maşină fără permis şi a fugit de poliţişti

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost reţinut, în cursul nopţii de joi spre vineri, după ce s-a urcat la volanul unei maşini fără a avea permis şi a intrat în gardul unui imobil din municipiul Bistriţa, părăsind apoi autovehiculul şi fugind de poliţişti, potrivit unui buletin de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, potrivit AGERPRES.

Poliţiştii rutieri au identificat maşina condusă de tânăr pe raza municipiului şi i-au făcut semnale şoferului să oprească, lucru care nu s-a întâmplat, astfel că s-a procedat la urmărirea acestuia. 

"Pe o stradă din Bistriţa, persoana care conducea autoturismul a pierdut controlul acestuia, colizionând poarta de acces a unui imobil, după care a părăsit autoturismul. Ulterior, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au identificat pe raza municipiului un tânăr, de 18 ani, din Livezile, care ar fi condus autoturismul în cauză. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", se precizează în comunicat. 

Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără permis. 

Este al doilea caz de acest gen petrecut în judeţ în ultimele zile, după ce marţi un tânăr de 28 ani, din Budacu de Sus, a fost urmărit aproximativ 20 de kilometri de către poliţişti pentru că a refuzat să oprească la semnalele acestora, ulterior constatându-se că acesta se afla la a treia infracţiune de conducere fără permis în tot atâtea luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.