Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr reţinut pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut după ce a furat un autoturism pe care l-a condus fără permis şi cu care s-a răsturnat, părăsind locul accidentului, a precizat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, anunță AGERPRES.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi, sâmbătă, prin apelul 112, de un tânăr de 20 de ani, din comuna Bărbăteşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul din curtea locuinţei.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că, în seara zilei de 26 septembrie, apelantul a fost plecat de la domiciliu timp de 2 ore, iar la întoarcere a constatat lipsa autoturismului, care fusese parcat în curte, iar din locuinţă lipseau cheile autoturismului. În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Jupîneşti care, ar fi sustras autovehiculul şi, în timp ce se deplasa la volanul acestuia, pe DC 43 Socu, apoi pe DJ 661 Bărbăteşti, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers şi s-ar fi răsturnat în afara părţii carosabile", a anunţat Ţuhaşu.

Citește și: Video Nicușor Dan, împins în corzi: Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame

În urma impactului, un pasager aflat în autoturism, pe scaunul din dreapta faţă, a suferit leziuni.

Tânărul de 23 de ani a părăsit locul accidentului, nedeclarând evenimentul rutier, iar în urma verificărilor a reieşit faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.