Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, audiată din nou de poliţie

www.agerpres.ro
Neymar PSG

Tânăra care îl acuză pe starul fotbalului brazilian Neymar că ar fi violat-o, la Paris, a fost audiată pentru a doua oară de poliţia din Sao Paulo, în cursul zilei de marţi, informează AFP potrivit Agerpres

Najila Trindade Mendes de Sousa s-a prezentat la un comisariat din Sao Paulo însoţită de noul său avocat, Cosme Araujo.

Conform acestuia, poliţia i-a solicitat tinerei telefonul său mobil pentru expertize, însă aceasta a susţinut că l-a pierdut după prima sa depoziţie, pe 7 iunie.

"Telefonul a rămas fie în maşina fostului său avocat (Danilo Garcia de Andrade), fie într-o casă unde a mers după audiere", a adăugat avocatul la ieşirea de la comisariat.

Cosme Araujo este al patrulea avocat al tinerei Najila Trindade, după ce un prim cabinet de avocatură s-a retras din dosar în momentul depunerii plângerii din cauza unor contradicţii în declaraţiile reclamantei. Ulterior, alţi doi avocaţi s-au retras.

Atacantul echipei Paris Saint-Germain a fost acuzat că a violat-o pe Najila Trinidade într-un hotel din Paris, la jumătatea lunii mai, iar denunţătoarea a depus o plângere în acest sens la un comisariat din Santo Amaro, în apropiere de Sau Paulo.

Neymar a invocat o relaţie sexuală consimţită cu tânăra de 26 de ani, cu care a intrat în contact pe reţelele de socializare.

Problemele se ţin lanţ de Neymar în ultima perioadă, starul brazilian accidentându-se la glezna dreaptă în cursul unui meci amical al selecţionatei Braziliei şi a fost nevoit să declare forfait pentru Copa America, turneu găzduit de ţara sa între 14 iunie şi 7 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.