Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra din Târgu-Jiu, acuzată că şi-a ucis iubitul şi i-a dat foc, internată la Spitalul de Psihiatrie din Timiș

inchisoare

Femeia de 38 de ani din Târgu-Jiu, reţinută pentru omor, bănuită că şi-a ucis iubitul şi i-a dat foc, va fi internată la spitalul de psihiatrie din județul Timiș, au stabilit, miercuri, anchetatorii. Procurorii ceruseră această măsură încă din luna noiembrie 2018, potrivit mediafax.

Citește și: Descoperire fără precedent a lui Rareș Bogdan! Guvernul intră la rupere în 2019 – Operațiune de amploare demarată de ANAF în ianuarie

Judecătorii Tribunalului Gorj au decis, miercuri seara, ca tânăra reținută pentru omor să fie internată la Spitalul de Psihiatrie şi Pentru Măsuri de Siguranţă Jebel, din județul Timiș.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj luarea măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii a suspectei Martins Carmen Loredana, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor, constând în aceea că în seara de 8 ianuarie 2019, în jurul orelor 21.00, a aplicat lovituri cu un cuţit în zona gâtului victimei, provocându-i secţionarea vaselor mari, leziunile conducând la decesul acesteia", a declarat, Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Potrivit sursei citate, propunerea Parchetului este motivată prin faptul că din probele pe care le au anchetatorii și din actele medicale depuse la dosar, există indicii că femeia suferă de afecţiuni psihice şi este consumatoare de băuturi alcoolice.

Astfel, consideră procurorii, aceasta se află într-o stare care prezintă pericol pentru siguranţa publică.

Bărbatul găsit mort în urma incendiului avea 47 de ani și era din județul Dâmbovița. Tragedia ar fi putut fi evitată, dacă Judecătoria Târgu-Jiu ar fi admis, în luna noiembrie 2018, solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care au cerut instanţei internarea medicală a femeii de 38 de ani, întrucât mai multe persoane din Târgu-Jiu au susţinut că au fost agresate de aceasta.

Magistraţii au contestat hotărârea, iar primul termen urma să aibă loc joi, la Tribunalul Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.