Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânără sechestrată împreună cu fetița ei și obligată să se prostitueze. Agresorul, arestat

violenta

O tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Brașov, a fost sechestrată împreună cu fetița ei timp de aproape o lună, într-o locație din București și a fost obligată să se prostitueze. Agresorul, un tânăr de 19 ani, a fost reținut de DIICOT și a primit, luni, mandat de arestare pe 30 de zile.

Un tânăr de 19 ani, din București, a fost reținut, luni, pentru 24 de ore, pentru trafic de persoane și lipsire de libertate în mod ilegal, potrivit unui comunicat transmis de DIICOT prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit procurorilor, acesta este suspectat a racolat prin intermediul Facebook o femeie în vârstă de 21 de ani, prin folosirea metodei „Loverboy”, pe care a convins-o să locuiască împreună cu el, iar ulterior a obligat-o să se prostitueze.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 11.07.2019 - 03.08.2019, inculpatul D.C. a racolat prin intermediul unei reţele de socializare o persoană de sex feminin, în vârstă de 21 de ani, prin folosirea metodei Loverboy, pe care a determinat-o să locuiască împreună cu el, iar ulterior, prin constrângere psihică şi fizică exercitată atât asupra sa, cât și asupra copilului său minor în vârstă de 2 ani şi 6 luni şi profitând de starea de vădită de vulnerabilitate a acesteia a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituției în diferite locații închiriate pe raza teritorială a municipiului București, beneficiind de sumele de bani obținute de victimă în această modalitate (aproximativ 8000 lei)”, se arată în comunicat.

Procurorii au mai descoperit că în toată această perioadă, tânăra și fiica ei au fost sechestrate de către bărbat, într-o locație din București.

Tânărul reținut a fost prezentat, luni, Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov care a dispus arestarea lui pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.