Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul din Cluj care și-a înjunghiat iubita de mai multe ori este acuzat de tentativă de omor: Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a preluat ancheta

rpnalaw.com
justitie subteran ochi

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a preluat ancheta de la Cluj, în cazul tânărului care și-a înjunghiat prietena. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Citește și: Avocatul Radu Chiriță, analiză tranșantă și tristă despre alegeri: 'Școala vieţii poate l-o fi ridicat pe Steve Jobs, dar pe milioane i-o dus în puşcării'

„La data de 11 noiembrie a.c., in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 2 Poliție au fost sesizați despre producerea unui conflict spontan, pe o strada din cartierul Mărăști.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un conflict spontan între concubini, un tânăr de 25 de ani și o tânără de 21 de ani, ambii din Cluj-Napoca. Tânăra ar fi fost înțepată în repetate rânduri cu un obiect înțepător într-unul dintre membrele inferioare.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a transportat-o pe acesta la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea încadrării juridice a faptei”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.