Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul fără permis din Galaţi, care a luat pe capotă un poliţist este cercetat pentru ultraj şi tentativă la omor

www.sokant.ro
politia nu treceti

Tânărul, de 27 ani, fără permis de conducere, care a care a luat pe capotă un poliţist şi a fugit de la locul faptei, împotriva lui fiind trase patru focuri de armă, este cercetat în lipsă pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tentativă de omor, potrivit unor surse judiciare. Conform sursei citate, ţinând cont că încadrarea faptei este destul de gravă, nu este exclusă varianta de a se cere un mandat de arestare preventivă în lipsă pentru suspect.

Anchetatorii nu exclud varianta ca acesta să fi fost rănit atunci când oamenii legii au tras în maşină, motiv pentru care au anunţat incidentul atât la spitalele din Galaţi, cât şi la cele din Brăila şi Vrancea. Poliţistul de 48 ani rănit în incident va avea nevoie de trei - cinci zile de îngrijiri medicale. "Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 ani, care s-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe cu o contuzie prerotuliană genunchi stâng, fără leziuni osteoarticulare. Acesta are nevoie de trei - cinci zile de îngrijiri medicale la domiciliu", a declarat luni purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi, Mădălina Ispas.

Potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi, un echipaj de la Secţia 1 Poliţie, aflat în patrulare pe o stradă din Galaţi, a observat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat despre care se deţineau date că nu posedă permis de conducere. Tânărul, de 27 ani, fusese depistat pe 26 octombrie conducând un autoturism în municipiul Galaţi, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, faptă pentru care s-a ales cu dosar de cercetare penală.

La vederea echipajului de poliţie, bărbatul a oprit maşina, dar în momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat pentru a-l legitima, a demarat în trombă, luându-l pe capotă şi accidentându-l pe unul dintre ei. Poliţiştii au tras patru focuri de armă în plan vertical şi asupra autoturismului, dar tânărul a reuşit să fugă de la locul incidentului. După aproximativ un sfert de oră, autoturismul a fost găsit abandonat şi cu parbrizul spart, pe o altă stradă din municipiu, conform Agerpres. Oamenii legii continuă cercetările pentru depistarea şi reţinerea suspectului a cărui identitate este cunoscută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.