Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Livrarea de conducte ar putea avea probleme - TAP depune toate eforturile pentru a onora contractele

https://lv.linkedin.com/
Trans Adriatic Pipeline

Consorțiul TAP AG angajat în implementarea proiectului Trans Adriatic Pipeline (TAP), care prevede transportul gazelor azere în Europa, depune toate eforturile pentru continuarea livrării conductelor pe fondul coronavirusului, relatează Trend citând consorțiul.

„Urmărim îndeaproape evoluțiile legate de pandemia COVID-19, urmând cu strictețe cele mai recente orientări ale autorităților de sănătate publică.

TAP a implementat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea noului coronavirus ", a declarat consorțiul.

Am implementat munca inteligentă de acasă pentru majoritatea angajaților și consultanților noștri din toate țările gazdă: Elveția, Grecia, Albania și Italia.

Condițiile de muncă ale personalului pe teren sunt în deplină conformitate cu dispozițiile sanitare ale țărilor gazdă.

Doar activitățile critice pentru afaceri sunt în desfășurare, similare cu serviciile de utilități, care furnizează energia necesară pentru casele și afacerile noastre.

În paralel, continuăm să sensibilizăm în legătură cu comportamentele corecte pentru limitarea răspândirii virusului.

CITEȘTE ȘI: Descoperiri importante: Cum luptă sistemul imunitar cu noul coronavirus/ STUDIU .

Dezinfectăm regulat instalațiile TAP, în conformitate cu cele mai bune practici și dispoziții ale autorităților de sănătate publică.

TAP este, de asemenea, în strânsă legătură și coordonare cu contractanții săi pentru a promova implementarea măsurilor pentru sănătatea și siguranța lucrătorilor lor.

„În ciuda provocărilor legate de blocarea și măsura de carantină implementată în țările gazdă, TAP depune toate eforturile și implementează cea mai eficientă strategie pentru a continua cu livrarea și testarea conductelor.

Activitățile TAP sunt în deplină conformitate cu prevederile sanitare ale țărilor gazdă și au drept scop să permită proiectului să progreseze către livrarea primului gaz în 2020 ”, a declarat TAP AG.

Proiectul TAP, în valoare de 4,5 miliarde de euro, este unul dintre proiectele energetice prioritare pentru Uniunea Europeană (UE). Proiectul prevede transportul gazelor din Shah Deniz, etapa a 2-a, către țările UE.

Conectându-se la conducta Trans Anatolian (TANAP) de la granița greco-turcă, TAP va traversa Grecia de Nord, Albania și Marea Adriatică înainte de a veni pe uscat în sudul Italiei pentru a se conecta la rețeaua italiană de gaze naturale.

Proiectul se află în prezent în faza de construcție, care a început în 2016.

Odată construit, TAP va oferi o rută de transport directă și rentabilă care va deschide Coridorul de sud, un lanț de gaz lung de 3.500 de kilometri care se întinde de la Marea Caspică până în Europa.

Acționarii TAP includ BP (20 la sută), SOCAR (20 la sută), Snam S.p.A. (20 la sută), Fluxys (19 la sută), Enagás (16 la sută) și Axpo (5 la sută).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.