Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţărăniştii dau de pământ cu „monarhiştii” Udrea şi Băsescu

udrea base

Membrii asociaţiei, care se consideră "adevăraţii ţărănişti", îşi propun să recupereze partidul de la "preşedintele-ştampilă" Aurelian Pavelescu. În acest demers, asociaţia are sprijinul unor membrii din conducerea legală a PNŢCD.

Primele acţiuni ale asociaţiei sunt contestarea congresului PNŢCD de la Braşov, eveniment la care a participat şi Traian Băsescu, şi susţinerea candidatului ACL la preşedinţie, Klaus Iohannis.

Condamnăm cu hotărâre lejeritatea cu care se exprimă preşedintele României, la o întâlnire desfăşurată într-un restaurant montan, botezată în mod pompos de impostorul Aurelian Pavelescu 'congres 'al partidului. Traian Băsescu are o bogată experienţă în a lua în considerare impostori în locul instituţiilor autentice, afirmaţiile sale jignitoare că şi cumetria să cu 'Prins Pol' stand dovadă de modul sau 'serios' de a privi monarhia. Tribună de la care s-a exprimat Elena Udrea, indecisă între a deveni 'regina' sau preşedinte, acoperă de ridicol atât pe vorbitori şi pe participanţi”, spune Radu Rizescu, vicepreședintele Asociației „Clubul Național-Țărănist PNȚCD”.

Citește și: INTERVIU – Ţărăniştii se organizează împotriva tandemului Udrea-Pavelescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.