Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târg de produse tradiţionale la Ministerul Agriculturii

romaniaregional.ro
ministerul agriculturii

Producătorii Cârnaţilor de Pleşcoi şi ai Telemelei de Sibiu au primit astăzi certificatele care atestă înscrierea acestor produse în Registrul Denumirilor de Origine şi al Indicaţiilor Geografice Protejate, scrie romania-actualitati.ro.

Documentele au fost înmânate de ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Adrian Oros, în cadrul evenimentului de deschidere a târgului organizat în curtea ministerului cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Citește și: ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE O româncă a FILMAT momentul în care polițiștii îl ÎMPUȘCĂ pe atacatorul de pe Podul Londrei: 'Ăști au mitraliere, ce fac?'

Ministrul Oros a vorbit cu acest prilej despre importanța întâlnirii directe între producători, procesatori și consumatori: Aveți aici un exemplu de mult pomenitul lanț scurt, unde producătorul, procesatorul se întâlnește direct cu consumatorul, fără intermediar. Este un concept larg răspândit în Europa, la noi mai puțin, dar merită să sprijinim acest demers, pentru că este o activitate mai sănătoasă atât pentru producătorii și procesatorii mici, dar și pentru consumatori.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.