Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târgul de Turism al României a avut peste 13.500 de vizitatori

Târgul de Turism al României

Peste 13.500 de vizitatori au venit la Târgul de Turism al României, care a avut loc în perioada 10-13 noiembrie, potrivit unui comunicat al Romexpo, remis, miercuri, AGERPRES.

#TTR2022 a înregistrat un grad de internaţionalizare de 26%, la eveniment participând 87 de companii din 9 ţări: Bulgaria, Canada, Egipt, Israel, Japonia, Maldive, Palestina, România şi Turcia.

Ei au avut oferte atractive pentru city break-uri la Târgurile de Crăciun din cele mai populare oraşe europene: Paris, Praga, Viena, Budapesta, Amsterdam, Berlin; până la 50% reducere pentru pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune în: Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Croaţia şi Dubai; pachete promoţionale pentru destinaţii exotice, precum: Maldive, Thailanda, Punta Cana, Mauritius, Cancun, Bali, Zanzibar sau Seychelles; bilete de avion la preţuri accesibile; sejururi cu discount de până la 35% în Delta Dunării şi pe litoralul românesc; până la 40% reducere pentru cazarea în cele mai frumoase zone de munte din ţara noastră.

La Târgul de Turism al României au participat agenţii de turism şi touroperatori, unităţi de cazare şi de agrement, precum şi prestatori de diverse servicii în turism sau autorităţi de turism locale, naţionale şi internaţionale.

Târgul de Turism al României a fost organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.