Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târgul 'Zilele Cărţii pentru Copii la Gaudeamus Radio România' va avea loc pe 2 şi 3 aprilie, la Sala Radio

europafm.ro
carte

Târgul „Zilele Cărţii pentru Copii la Gaudeamus Radio România” va avea loc sâmbătă şi duminică, în foaierul Sălii Radio, spaţiul care a găzduit primele ediţii ale Târgului de Carte Gaudeamus.

Târgul va fi deschis între orele 10.00 şi 19.00 (sâmbătă, 2 aprilie) şi 10.00 şi 17.00 (duminică, 3 aprilie), iar accesul publicului va fi gratuit, inclusiv la evenimente, conform news.ro.

Mii de volume, dedicate copiilor de toate vârstele şi adolescenţilor, publicate de cele mai prestigioase edituri din ţară, întâlniri cu scriitorii şi personajele îndrăgite, ateliere de creaţie şi o atmosferă magică, pe care doar îmbinarea dintre carte şi copilărie o poate crea, vor transforma foaierul Sălii Radio în cea mai atractivă destinaţie a acestui weekend.

Şi pentru că Radio România va însemna întotdeauna multă muzică bună, programul celor două zile va include, alături de evenimentele specifice unui târg de carte, un recital al Corului de Copii Radio, care va avea loc în sala de spectacole, sâmbătă, 2 aprilie, şi câteva sesiuni de DJ mix, oferite de tineri profesionişti ai genului, care îi vor iniţia în tainele acestei profesii pe şi mai tinerii pasionaţi de muzică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.