Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, RĂZBUNAT: Ce s-a întâmplat cu samsarul care l-a ȚEPUIT

Evz
Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a fost răzbunat de judecători. Samsarul care l-a păcălit a fost condamnat la 6 luni de închisoare. Decizia nu este, însă, definitivă. De asemenea, românul originar dinTârgu Mureș trebuie să-i plătească șefului Senatului suma de 19.623 de euro.

Mare iubitor de masini, Calin Popescu Tariceanu ar fi fost victima unei inselaciuni, iar acum nu numai ca asteapta condamnarea celui pe care il acuza, ci si recuperarea pagubei, informeaza postul Pro TV.

Citește și: Dragnea, ULTIMATUM pentru Tăriceanu și Constantin: 'Nu este confortabil' - VIDEO

Este vorba despre acuzatii grave aduse unui roman originar din Targu Mures care a trait in Germania si care ar fi de fapt samsar de masini. Acesta l-a convins pe al doilea om in stat ca ii va face rost de o limuzina de lux la un pret extrem de bun. I-a trimis pe mail si fotografii cu masina, insa de fapt acestea infatisau o masina expusa in vitrina unui dealer din Germania. Tariceanu ar fi acceptat sa trimita suma de bani acestui personaj pe care l-a cunoscut prin interemediul unei cunostinte comune.

In total, seful Senatului i-a trimis 14.500 de euro, dar nu a mai vazut nici masina, nici banii, iar samsarul i-a spus ca, in drum spre Romania, cutia de viteze a masinii s-a stricat, asa ca a trebuit trimisa in service. Ancheta a scos insa la iveala ca barbatul nu cumparase nicio masina, noteaza jurnalistii de la Stirileprotv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.