Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu a anunțat ce va face, după suspendarea ședinței CSAT de către Iohannis

realitatea.net
Calin Popescu Tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri că va discuta cu premierul Viorica Dăncilă la Parlament pe tema suspendării şedinţei CSAT de către preşedintele Klaus Iohannis, informează Agerpres.

"Am văzut-o aseară pe doamna Dăncilă şi am vorbit cu dânsa, dar n-am stat prea mult să discutăm. (...). Dar, fără îndoială, probabil că astăzi, când doamna prim-ministru va veni la Parlament pentru a prezenta priorităţile Preşedinţiei României (la Consiliul UE), ale Guvernului, vom avea ocazia să stăm de vorbă mai mult", a declarat Tăriceanu la Senat.

Întrebat dacă a discutat cu premierul despre ordonanţa de modificare a Codurilor penal şi de procedură penală, Tăriceanu a spus că nu.

Citește și: Băsescu a râs de Dăncilă în plenul Parlamentului. PSD-iștii nu au avut nicio reacție

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care a avut loc marţi, a fost suspendată de preşedintele Klaus Iohannis, urmând să fie reluată pe data de 19 decembrie.

"Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care a avut loc marţi, a fost suspendată de către preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite. Drept urmare, preşedintele României a decis reluarea şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în data de 19 decembrie, pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi", informează Administraţia Prezidenţială într-un comunicat. AGERPRES/(A - autor: Cătălina Matei, editor: Florin Marin)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.