Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu amenință PSD cu represalii: Îi previn că nu o să întoarcem și celălalt obraz

digitalag.ro
dancila tariceanu

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat că observă un "atac furibund" al PSD la adresa partidului săi și previne partidul de la guvernare că nu este în postura să "întoarcă celălalt obraz". Tăriceanu spune că tentativele de "racolare" a membrilor ALDE se înscriu în linia "unui război".

"La despărțirea de la PSD, am convenit că vom rămâne în relații civilizate. Ceea ce obeserv este un atac furibund al PSD la adresa ALDE și îi previn pe cei din PSD că nu suntem în postura să întoarcem și celălalt obraz. Gesturile, încercările de racolare care au eșuat ale unor membri ALDE se înscriu în această lunie a unui război împotriva noastră", a declarat, marți, la Parlament, Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Se repetă filmul din 2014? Tăriceanu calcă pe urmele lui Crin Antonescu .

ALDE a stabilit, marți, susținerea lui Ion Popa pentru funcția de președinte al Senatului, a anunțat Călin Popescu Tăriceanu. Totodată, partidul a decis că persoanele care acceptă funcții, fără acordul formațiunii, să fie excluse din ALDE, vizat fiind Teodor Meleșcanu.

Decizia ALDE vine după ce grupul senatorilor PSD l-a propus pe Teodor Meleșcanu pentru șefia Senatului, după demisia din funcție a lui Călin Popescu Tăriceanu. Senatul nu a votat, luni, propunerea pentru șefia forului legislativ.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.