Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu: Cred că am şi eu dreptul, ca orice cetăţean, să vizitez minele din Munții Apuseni

Calin Popescu Tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a susţinut că are dreptul, ca orice cetăţean, să viziteze minele din Munţii Apuseni, arătând că stat la rându său la coadă după alţi vizitatori, informează agerpres.ro

Aflat la Ambasada Spaniei, Tăriceanu a fost întrebat cum comentează un material video potrivit căruia ar fi sărit peste coada formată la intrarea în mină. 

"Dacă aţi văzut materialul video, v-aţi fi lămurit că nu era vorba de aşa ceva. La ieşirea de la minele din Munţii Apuseni, un cetăţean are aştepta la rând a spus: 'Uite de ce aşteptăm noi! Că vizitează Tăriceau mina'. Cred că am şi eu dreptul, ca orice cetăţean, să vizitez mina. Aşa cum am aşteptat după vizitatorii de dinaintea mea şi nu am făcut niciun comentariu, aşa e organizată vizita în mină, deci cei care sosesc trebuie să aştepte după ce se termină vizita cu ghidul respectiv. Numai că suntem într-o perioadă, nu începând de ieri de astăzi, mai demult, în care dezinformarea bate informaţia şi agenţia de presă respectivă, pe care n-am s-o nominalizez, şi-a făcut un titlu de glorie să pună ştirii o altă informaţie decât cea care reieşea din materialul filmat", a precizat preşedintele Senatului.

Zi agitată la Palatul Victoria. Liviu Dragnea a venit la Guvern

SCANDAL de PROPORȚII! Ce cunoscută benzinărie a fost PRINSĂ că FURĂ la POMPĂ - DOVADA


De altfel, preşedintele Senatului a infirmat şi joi informaţiile vehiculate în spaţiul public potrivit cărora nu ar fi stat la coadă pentru a vizita Muzeul Mineritului din Roşia Montană, precizând că a nu a intrat în muzeu înaintea altcuiva, ci odată cu grupul din care făcea parte. 

"Am constatat că în spaţiul public a fost propagat un filmuleţ în care apar la terminarea vizitei pe care am făcut-o la muzeu. Pentru a oferi informaţii corecte şi în speranţa ca nicio publicaţie nu va folosi filmuleţul pentru a răspândi informaţii false, vreau să fac o serie de precizări. Muzeul se vizitează în grupuri de persoane. Numărul persoanelor este stabilit de organizatori şi de reprezentanţii muzeului. Astfel că am aşteptat şi noi, împreună cu ceilalţi turişti, pentru ca grupul precedent să termine vizita, înainte de a începe turul grupului din care am făcut parte. Aşadar, am vizitat muzeul odată cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva", a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.