Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, critici la adresa lui Emil Boc: Nu a fost om de viziune nici ca premier, nici ca primar

tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte al ALDE, a declarat, miercuri, că Octavian Buzoianu, candidat independent la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, are un proiect de dezvoltare a oraşului pe termen mediu şi lung cum n-a mai întâlnit în ţară, spre deosebire de Emil Boc, care ar fi lipsit de viziune. 

El a spus că ALDE şi PSD au renunţat la candidaturi proprii pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca, pentru că aşa au cerut 'interesele majore ale urbei', deşi prin susţinerea unui candidat independent, cele două partide nu-şi contabilizează voturile în contul lor. 

'Am văzut programul dânsului (al lui Octavian Buzoianu -n.r.), care articulează o viziune pe termen mediu şi lung cum puţine am văzut, în România aproape deloc. Primarii sunt în general preocupaţi de gestiunea administrativă a treburilor curente, iar primarii trebuie să dezvolte o viziune de dezvoltare a oraşului care - atenţie - ar trebui să anticipeze dezvoltarea şi nu să propună soluţii pentru problemele cu care oraşul se confruntă de 10 sau 15 ani. Cum se întâmplă peste tot în România: primarii rezolvă problemele trecutului, n-au nici o viziune de viitor', a afirmat Tăriceanu, potrivit agerpres.ro

Potrivit acestuia, spre deosebire de Octavian Buzoianu, primarul Emil Boc nu are o asemenea viziune de dezvoltare a Clujului. 

'Dl. Boc dovedeşte şi ca primar, aşa cum a dovedit şi ca prim-ministru, că nu este un om de viziune, este un executant mărunt - dacă se găseşte şi un şef care să-i dea ordine n-ar fi niciun fel de problemă să se conformeze - şi nu face decât să meargă exact pe tiparele politice cele mai proaste pe care România le-a dobândit în cei 26 de ani de la căderea comunismului. Adică, mafia politică la Cluj are o dimensiune aparte, mafia este familia politică, dl. Boc şi cu finul; finul şi cu naşul, împreună conducem oraşul. Chiar putem face o epigramă pentru dl. Boc', a adăugat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă susţinută alături de copreşedintele ALDE Daniel Constantin, de vicepreşedintele PSD Doina Pană, de liderii clujeni ai PSD şi ALDE şi de candidatul independent Octavian Buzoianu. 

Octavian Buzoianu este susţinut în cursa pentru primăria clujeană de alianţa PSD+ALDE, UNPR, PNŢCD, PND şi PRM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.